Curaçao Tennis Legends vindt in 2019 opnieuw plaats op Santa Barbara Beach & Golf Resort, Curaçaos nummer één luxe resort. Naast een fantastische plek om te tennissen is Santa Barbara Beach & Golf Resort ook een waar paradijs voor zonaanbidders en golfliefhebbers.

 

Curaçao

 

Parelwitte stranden, helblauw water en het hele jaar door stralend weer. Samen met de gemoedelijke sfeer, de leuke restaurants en barretjes en de kleurrijke hoofdstad Willemstad maakt het van Curaçao de ideale vakantiebestemming. Tel daarbij de prachtige natuur plus gastvrije bevolking op en je wilt nooit meer weg van het eiland. Of zoals geldt voor onze tennis legends, je keert telkens weer terug.

Santa Barbara Beach & Golf Resort

Het is dit jaar voor de derde keer dat Curaçao Tennis Legends neerstrijken op Santa Barbara Beach & Golf Resort in Nieuwpoort. Behalve spectaculaire uitzichten en witte zandstranden heeft het resort de volledig uitgeruste Atabei Spa, drie zwembaden, vier restaurants, duik- en watersportfaciliteiten en ruim 3.500 m2 aan indoor en outdoor ontvangstruimten. Daarnaast bevindt zich er het Old Quarry Golf Course, al twee jaar op rij (2018 & 2019) verkozen tot beste golfbaan van het Caribisch gebied.

Tafbelberg Tennis Club

 

Het Tafelberg Tennis Centrum van Santa Barbara Beach & Golf Resort is dé place to be voor tennisliefhebbers tijdens de Curaçao Tennis Legends. Het centrum is één van de beste tennisfaciliteiten van de regio en beschikt over de enige vier Hydrogrid® gravel banen van de Caraïben. Tijdens de Curaçao Tennis Legends worden de banen compleet omgetoverd tot een professionele tennis arena waar het de bezoekers aan niets ontbreekt.

 

Tot ziens op het centre court van Curaçao! Bekijk de mogelijkheden in ons partner deck of reserveer direct je plek.