Sjeng Schalken verdedigt op 13 en 14 december zijn titel bij de Curaçao Tennis Legends. Schalken krijgt op het centre court van Curaçao onder meer tegenstand van de Belgische ‘bad boy’ Xavier Malisse.

 

Sjeng Schalken

 

Voor titelverdediger Schalken is het de derde keer op de Curaçao Tennis Legends. In de twee voorgaande edities haalde de Limburger telkens de finale. In 2017 verloor hij in de eindstrijd van de Chileen Fernando Gonzalez, vorig jaar ging Schalken er wel met de winst vandoor dankzij een zege op de Zuid-Afrikaan Wayne Ferreira.

 

Xavier Malisse

 

Schalken krijgt op het Santa Barbara Beach & Golf Resort onder meer concurrentie van Xavier Malisse. De Belg gold vanwege zijn opvliegende karakter jarenlang als de ‘bad boy’ van het mondiale tennis, maar bewees met een plek in de halve finale op Wimbledon (2002), het winnen van drie ATP-titels en winst in het dubbelspel van Roland Garros (2004) ook meer dan eens een fantastische tennisser te zijn.

 

Pro AM, golfdag en clinics

 

Malisse en Schalken voegen zich bij zevenvoudig Grand Slam-winnaar Mats Wilander en publiekslieveling Henri Leconte, waarmee het deelnemersveld van de Curaçao Tennis Legends 2019 compleet is. Naast de wedstrijden op vrijdag 13 en zaterdag 14 december zijn de legends onder andere actief tijdens clinics voor lokale tennistalenten, een scholenclinic en een Pro AM voor sponsoren. Op zaterdag vindt er bovendien een speciale golfdag plaats.

 

Word ook VIP tijdens de Curacoa Tennis Legends. Bekijk de mogelijkheden in de brochure of reserveer direct je plek!